Faye

"Tijdens het analyseren van jouw kaarten, krijg ik boodschappen voor je door van mijn spirituele gids en mijn beschermengel Uriël. Mijn spirituele gids is mijn mama"

Faye

Faye Nederlands

Dag lieve mensen. Mijn naam luidt Faye. Ik ben een heldervoelende en helderwetende kaartlegster met als specialisme de Lenormandkaarten (de Grote Legging). Indien je dit wenst kan ik ook voor je pendelen en fotolezen. Vaak gebruik ik als afsluiter de Engelenkaarten van Doreen Virtue. Deze geven ons soms bijzondere inzichten op situaties waar we niet direct met bezig zijn. Ze verbreden onze visie op bepaalde situaties en geven tevens boodschappen over ons levensdoel, relaties, enz.

Heb je concrete vragen of problemen? Ik ben er voor jou en samen proberen we naar een oplossing te zoeken of (een) inzicht(en) te verwerven in je situatie.

Mijn specialisme zijn de Lenormandkaarten. Gedurende 17 jaar verdiep ik mij reeds in de Grote Legging. Hierbij geef ik je inzichten op volgende gebieden:

*liefde *relatie *werk *financiën * familie gezin

Tijdens het analyseren van jouw kaarten, krijg ik boodschappen voor je door van mijn spirituele gids en mijn beschermengel Uriël. Mijn spirituele gids is mijn mama die in 1993 overleden is en me dagelijks bijstaat. Tevens brengen de Lenormandkaarten duidelijkheid over hoe je je op dit moment voelt of je in een transformatiefase zit of je greep hebt op het leven of het leven je overkomt…

Naast de kaarten kan ik ook voor je pendelen op heel concrete vragen. Indien de kosmos het toelaat, zal je dan een concreet ja- of neen- antwoord krijgen. Soms laat de kosmos het niet toe en blijft het antwoord geheim. Dit moeten we respecteren. In een open mind zal ik je eerlijk meedelen indien ik al dan niet het antwoord moet schuldig blijven. Ik hoop dat je hiervoor begrip hebt.

Heb je geen concrete vragen maar wil je gewoon eens je verhaal of verdriet kwijt en heb je een luisterend oor nodig dan ben je bij mij altijd welkom. Het kan trouwens enorm deugd doen te weten dat iemand neutraal, zonder oordelen of veroordelen, naar je luistert.

Het spirituele in mij is wakker gemaakt door mijn mama die ik sinds mijn 11de levensjaar moet missen. Toch ben ik er mij altijd bewust van geweest dat ze verder leeft in het hiernamaals en dat ze tegelijk mij heel nabij is en mij steunt. Zij heeft mij ook op het spirituele pad gezet. Tijdens het kaartleggen krijg ik boodschappen van haar door. Ze helpt mij om je zo inzichten te geven, te helpen en zo goed mogelijk te begeleiden op jouw levenspad.

liefs Faye 

Medium Kaartleggen Pendel Foto-lezen

Email consult

Bel met mij

Start persoonlijk gesprek

Faye

Telefonisch v.a. 19,00 (20 credits)

Chatten v.a. 19,00 (20 credits)

Email 25,00 (25 credits)

~ Hoe werkt het ~

Maak eerst een gratis account aan.

Naam: *
E-mail: *
Wachtwoord: *
Herhaal wachtwoord: *
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Typ de 3 cijfers over in het hokje:
>
Angela
Truthfulinsights
Feroza
Ricardo Ricardo
Liyah
Kevin
Al onze paragnosten

Gratis account

Maak een account aan en log in.
Een account is helemaal gratis.

✩ Maak een gratis account ✩

Wat zijn de kosten

Email consult kost:
€25,00
(25 Credits €1,00 per credit)

✩ Koop nu een e-mail consult ✩

Huiverig of bang?

Bent u misschien een beetje huiverig of durft u niet echt? Stap over die drempel en laat u verrassen door één van onze top chatparagnosten.
Voor maar 19euro kan uw leven veranderen.

✩ Probeer het nu! ✩

Betaal mogelijkheden