Relatie

Ronald: Welkom op mijn profiel . Ik ben Ronald, een die ruim jaren lang actief is om mensen spiritueel te helpen met hun vraagstukken betreft persoonlijke groei, spirituele groei, de liefde, carrière, financiën, en vriendschappen. Je kunt mij alle vragen stellen die je hebt of een situatie voorleggen waar je mee zit en of in vast loopt. Geen vraag is mij te raar of vreemd. Ik zal mijn gaven gebruiken om deze te vertalen in inzichten en antwoorden voor jou, waar je mee verder kunt. Voor een verheldering van je situatie en of vraag kun je bij mij terecht, en natuurlijk bied ik een luisterend oor. Ik vraag een foto van de personen waar je vraag over gaat, maar dit is niet perse noodzakelijk om een reading te ontvangen. Tot op de chat.

Bellelune

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven? Eerst stel ik je 1 a 2 vragen om je heel precies in de sterren te kunnen vinden.

Email consult

Saskiaangel

Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.

Email consult

Danielle

Liefdesinzichten en Relatievragen. Financieel en Carrière. Toekomst en Algemeen

Telefonisch consult!

Maria

Ik ben een ervaren Paragnost en Medium met een hoog invoelvermogen. Met jouw naam en je geboortedatum kan ik tijdens ons chatten jouw “zijn” even overnemen

Telefonisch consult!

Light

Ik help u graag meer Inzichten te krijgen in situaties die u dwars zitten. Relatiecoach en kaartleggingen.

Telefonisch consult!

Feroza

Mij kun je raadplegen voor vragen over: relatie problemen, scheiden en uit elkaar gaan, carrière en werk, coaching, droom uitleg, healing, toekomst voorspellingen ....

Telefonisch consult!

Angie

Heldervoelend, wetend en ziend topmedium.Legt lenormandkaarten,relatiespecialist, expert werken met de wet van de aantrekkingskracht, contact met....

Email consult

Jol

Top Medium paragnost, Heldervoelend, Zielsliefde, Relatieproblemen, Levensvragen, Droom analyse.

Telefonisch consult!

Paragnostcelesta

Gespecialiseerd in Tweelingzielen/divine en narcistische relaties. Ik ben een Healer (Shamballa), Medium, Paragnost en Coach.

Email consult

Ronald

Medium, Ik ben geboren met gaven. Ik kan een lezing voor je doen via foto of geboorte datum. Ik ben een spirituele coach en een relatie coach.

Telefonisch consult!

Online Relatie

Ongestoord chatten

Ongestoord chatten vanuit de hele wereld met onze Paragnosten, Mediums, Coachen en Healers!

✩ Maak een gratis account ✩

Hoe werkt het?

Maak eerst een gratis account aan en kies daarna uw creditpakket voor een volledig consult.

U kunt kiezen uit een
telefonisch of email consult.

✩ Hoe werkt het ✩

Is alles nieuw voor u?

Lees dan eerst de pagina
Hoe werkt het?,
hier in staat een uitgebreide uitleg en handige tips om mee te nemen in het gesprek met een paragnost.

Lees ook onze algemene voorwaarden door voordat u een gratis account aan maakt.

✩ Maak een gratis account ✩