Consulent

"Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen"

Consulent

Consulent English Nederlands

Mijn naam is Matleena.

Hoogsensitief. Geboren empaat.

Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.

Specialisatie:
Ik kan voor je pendelen en kaartleggingen voor je doen met de tarot en cartomantie. Voor vragen die je hebt over liefde, relaties of werk zal ik een uitgebreide kaartlegging voor je doen. U kunt bij mij ook terecht voor astrologie en numerologie.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme begeleiding... wat uit je hoofd komt. Geen vraag klinkt stom voor mij, stel ze gerust. Door een consult met mij aan te gaan, zullen we zeker een oplossing vinden voor je problemen.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd (mits je geen geboortetijd hebt, geen nood) is al voldoende voor een astrologie lezing. Voor cartomantie kaartleggingen vraag ik alleen je geboortedatum. Als je wilt dat ik de energie van een ander leest, vertel mij ook wat van die persoon. Voor de LBGTIAQ+ gemeenschap, vergeet niet je voornaamwoord aan mij te vertellen. Tot snel in de chat. 

Hoogsensitief Geboren empaat

Email consult

Bel met mij

Start persoonlijk gesprek

Consulent

Telefonisch v.a. 19,00 (20 credits)

Chatten v.a. 19,00 (20 credits)

~ Hoe werkt het ~

Maak eerst een gratis account aan.

Naam: *
E-mail: *
Wachtwoord: *
Herhaal wachtwoord: *
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Typ de 3 cijfers over in het hokje:
>
Louise
Sterre
Psychicchristina
Vani
Frey
Ronald
Al onze paragnosten

Gratis account

Maak een account aan en log in.
Een account is helemaal gratis.

✩ Maak een gratis account ✩

Wat zijn de kosten

Email consult kost:
€25,00
(25 Credits €1,00 per credit)

✩ Koop nu een e-mail consult ✩

Huiverig of bang?

Bent u misschien een beetje huiverig of durft u niet echt? Stap over die drempel en laat u verrassen door één van onze top chatparagnosten.
Voor maar 19euro kan uw leven veranderen.

✩ Probeer het nu! ✩