Story's

Deel gekke verhalen met je vrienden

Like ons

Like ons op Facebook en Instagram.

Story's

Mannen reageren anders op griep

Eindelijk zijn ze er achter gekomen, het is nu wetenschappelijk bewezen dat mannen totaal anders reageren op griep en verkoudheid dan vrouwen. Het flu virus dat een verkoudheidje of een griepje veroorzaakt heeft bij mannen een andere uitwerking dan bij vrouwen. Vrouwen voelen dus helemaal niet wat mannen voelen als ze besmet zijn met een virus.

#mannen-griep

Wtf, 90 procent van de mensen naar de klote

En deze keer niet een eeuwenoude voorspelling van de Maya′s, maar gewoon een paar idiote die hebben bedacht als ze nu eens 90% van de bevolking kunnen elimineren op onze aarde dat dan de aarde nog te redden valt. Want ja, als we alles moeten geloven wat ze ons voorschotelen over bijvoorbeeld het klimaat dat zo snel veranderd gaat het dus echt slecht met onze aarde. Deze aarde waar wij als de mensheid op rond huppelen is overbevolkt!

#populatie

Nieuwe plaatjes

Donderdag

#Dagen-vd-week

Welterusten

#Welterusten

Welterusten

#Welterusten

Fijne middag

#Goedemiddag

Fijne avond

#Goedenavond

Onze verhaaltjes

Onze verhalen zijn uit een duim gezogen, ofwel de duim van de schrijver of de duim van degene die naast of tegenover de schrijver van deze beetje vage verhalen zit. Anyway, wij hopen dat jij je tijd een beetje om krijgt met onze tegekke verhalen.