Leukste plaatjes om te delen


Story's

Deel gekke verhalen met je vrienden

Like ons

Like ons op Facebook en Instagram.

Story's

Mannen reageren anders op griep

Eindelijk zijn ze er achter gekomen, het is nu wetenschappelijk bewezen dat mannen totaal anders reageren op griep en verkoudheid dan vrouwen. Het flu virus dat een verkoudheidje of een griepje veroorzaakt heeft bij mannen een andere uitwerking dan bij vrouwen. Vrouwen voelen dus helemaal niet wat mannen voelen als ze besmet zijn met een virus.

#mannen-griep

Wtf, 90 procent van de mensen naar de klote

En deze keer niet een eeuwenoude voorspelling van de Maya′s, maar gewoon een paar idiote die hebben bedacht als ze nu eens 90% van de bevolking kunnen elimineren op onze aarde dat dan de aarde nog te redden valt. Want ja, als we alles moeten geloven wat ze ons voorschotelen over bijvoorbeeld het klimaat dat zo snel veranderd gaat het dus echt slecht met onze aarde. Deze aarde waar wij als de mensheid op rond huppelen is overbevolkt!

#populatie

Nieuwe plaatjes

Fijne avond wens ik

#Goedenavond

Op mijn gemakkie wens ik jullie

#Goedemiddag

Wens jullie goede nacht

#Welterusten

Prachtige avond

#Goedenavond

Relax op mijn bankje

#Goedemiddag

Onze verhaaltjes

Onze verhalen zijn uit een duim gezogen, ofwel de duim van de schrijver of de duim van degene die naast of tegenover de schrijver van deze beetje vage verhalen zit en ze het delen met ons. Anyway, wij hopen dat jij je tijd een beetje om krijgt met onze te gekke verhalen.

Print webshop

Onze plaatjes pagina's

Home pagina Print webshop Spiritueel Story's Speel me Populaire plaatjes Nieuwe plaatjes Alle plaatjes Sub categorieën

Social media

Facebook Instagram Pinterest Tumblr

Zoek woorden

Facebook felicitaties Goedemorgen afbeeldingen Lieve afbeeldingen delen Mooie plaatjes Plaatjes om te delen Leuke afbeeldingen Leuke afbeelding whatsapp Leuke plaatjes Grappige schunnige fotos Fb plaatjes Mooie afbeeldingen spiritueel Spirituele achtergronden Spirituele afbeeldingen met tekst Spirituele afbeeldingen en teksten Spirituele afbeeldingen liefde Spirituele afbeeldingen engelen Spirituele afbeeldingen vlinders Spirituele teksten Spirituele fotografie Spirituele plaatjes liefde Mooie afbeeldingen spiritueel Gratis spirituele afbeeldingen

18+ plaatjes

Erotische plaatjes Seks plaatjes Sex plaatjes Vieze plaatjes

Categorie

Beterschap Corona virus Dagen vd week Deel dit Dieren Eet smakelijk Fijne dag Gedichten Gefeliciteerd Goedemiddag Goedemorgen Goedenavond Halloween Humor Jarig Keep calm Kerst Kinderen Liefde Liefste fan Maanden Moederdag Moppen Nieuw jaar Opa oma Pasen Pikant Print webshop Quiz Sinterklaas Spiritueel Spreuken Tag Tegeltjes Toon hermans Unsorted Vaderdag Vragen Vroeger Weekend Weer bericht Welterusten Whatsapp